Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Chardon, Herentalsesteenweg 60, Grobbendonk

Chardon Grobbendonk HerentalsDe Chardon is de meest exclusief ogende bar langs de befaamde weg tussen Lier en Herentals. De Chardon is makkelijk te bereiken en u herkent de Chardon direct. Vanaf Lier houdt u koers richting Herentals en ziet u over de E313 na één kilometer aan uw rechterkant op ‘n opvallend witte villa tussen de bossen. Vanaf de E313 neemt u de afrit 20 en houdt u koers richting Herentals. Vanuit Herentals komende, volgt u de Lierseweg aldaar voorbij o.a. ‘t Rozenhofke, 2 Love en Sauna Virginia, waarna u aan het einde van de weg aan de linkerkant de Chardon ziet liggen.

De Chardon mag dan ogen als ‘n exclusieve en dure champagnebar, de prijzen vallen heel goed mee. In de Chardon werken ongeveer 6 tot 8 dames, afkomstig uit alle windstreken. Wat ze over het algemeen met elkaar gemeen hebben, is dat ze er goed uitzien en ‘n goed figuurtje hebben! De prijzen bedragen ongeveer € 200 per uur.

Champagne drinken mag, maar is zeker niet verplicht. U kunt ook een pintje, cola of niets drinken en met een van de aanwezige dames naar de kamer gaan. Of in de jacuzzi zitten, in de sauna of in het Turks bad. Chardon is ‘n luxe club met alle gemakken en faciliteiten. Het laat zich het best vergelijken met El Patio in Bekkevoort, maar is een stuk gunstiger geprijsd dan deze luxe club in Bekkevoort.

De Chardon is dagelijks geopend van 15.00 uur totdat de laatste klant de deur dichtdoet. De Chardon is elke dag van de week open, dus ook op zaterdag en zondag. Voor mensen die op zondag naar ‘n bar willen gaan, is de Chardon een van de betere opties.

De Chardon is hier sinds 1977 gevestigd en is hiermee ook een van de langst geopende bars in deze streek.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail