Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Club Jaguar, Staatsbaan 251, Lubbeek

Club Jaguar LubbeekAl sinds de jaren 70 is op dit adres ‘n bar gevestigd. Tussendoor is de bar wel diverse keren van naam en van eigenaar veranderd. Bocacciom Club The Green, Corrida en tegenwoordig gaat deze bar door het leven als Club Jaguar.

Club Jaguar is ‘n typische champagnebar. Een pint of ‘n glas fris kost € 5, maar de dames drinken piccolo’s a € 50 per glas. Het is in deze club gebruikelijk dat er eerst wat wordt gedronken voor je naar de kamer gaat. Gebruikelijk, maar zeker niet verplicht. Je kunt ook naar de kamer zonder dat er vooraf ‘n piccolo wordt gedronken.

Het is ‘n vrij kleine club, waardoor ook de prijzen wat hoger liggen. Een half uur naar de kamer kost hier € 150 als je geen piccolo vooraf trakteert aan de dame. Er zijn ‘n drietal dames werkzaam, allen Belgische dames. Dames zijn veelal dames die in deze regio ook al in andere bars hebben gewerkt.

Van buiten oogt de bar wat krakkemikkig, van binnen ziet de bar er netjes uit. In plaats van ‘n strakke loungebar, is hier ‘n feestelijke bar waaraan je plaats kunt nemen om een drankje te doen. Ook de rest van de club oogt eerder huiselijk en gezellig dan strak en ‘loungy’. Dat geldt ook voor de kamers.

Club Jaguar is op zondag gesloten. De openingsuren maandag tot en met vrijdag zijn van 19.00 uur tot 4 uur ‘s nachts.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail