Bar Petrol Station, Antwerpseweg 64, Beerse

Bar Petrol Station is een bar die in de wijde omtrek een prima reputatie geniet. De bar was jarenlang onderdeel van het Clapa-concern, net zoals bijvoorbeeld Caesars Club, Siesta Bar en Moonlight Bar, maar is na het faillissement van Clapa overgenomen door een andere eigenaar. Deze eigenaar heeft ook nog een bar in Schoten.

Petrol Station bevindt zich langs de baan tussen Malle en Turnhout ter hoogte van het dorp Beerse-den Hout. In de bar zijn gemiddeld 8 tot 10 dames werkzaam. Deze dames zijn doorgaans tussen de 20 en 35 jaar en afkomstig uit alle windstreken. Ze spreken wel allemaal goed Vlaams of in elk geval goed Engels.

Bar Petrol Station is dagelijks geopend tussen 19.00 uur en 5 uur ‘s ochtends. De bar moet het naast de mooie dames vooral hebben van de ambiance. Er mag hier gedanst worden. Prijzen zijn vanaf € 150 per uur. Je kunt ook kiezen voor luxere kamers met bijvoorbeeld een bubbelbad of een jacuzzi. Je kunt op je gemak de kat uit de boom kijken. Bijvoorbeeld aan de bar onder het genot van een pintje. Een pintje kost hier € 4. Sinds dat de nieuwe eigenaar deze bar van Clapa heeft overgenomen is de formule veranderd. Van een uitzuipbar is Bar Petrol Station verworden tot ‘n gezellige privé club met de nodige ambiance!

Meer informatie op de website van Bar Petrol Station.

(Kranten)artikelen over Bar Petrol Station: