Scarlet Club – Halensebaan 61 – Diest

De Scarlet Club in Diest is een pas geopende club. De Scarlet Club is te vinden in Webbekom-Diest, vlot bereikbaar vanaf afslag 25 Halen vanaf de E314. Scarlet Club is een combinatie tussen een bar en een hotel. De uitbater van Scarlet Club baatte tot een aantal jaren geleden de bekende luxe-club El Patio uit. Waar El Patio vooral indruk maakt met luxe wellness, is Scarlet Club een club in de Parijse cabaret-stijl. Veel rood, een warme uitstraling, een huiselijke sfeer en toch veel luxe. De uitbater heeft de zaken professioneel aangepakt.

Scarlet club bestaat uit een Rendez-Vous Loungebar en een Fantasy Hotel. In de Rendez-Vous Loungebar zijn dames aanwezig. Je kunt natuurlijk ook met je partner, minnares of bijvoorbeeld een escort-dame gebruik maken van het Fantasy Hotel van Scarlet Club Diest. De loungebar is geopend van maandag tot en met zaterdag. Maandag tot en met donderdag kun je hier terecht tussen 2 uur ‘s middags en 2 uur ‘s nachts, vrijdag gaat het feest door tot 4 uur ‘s nachts en zaterdag is de bar geopend tussen 8 uur ‘s avonds en 4 uur ‘s nachts. Vrijdag vanaf 4 uur ‘s middags en zaterdag vanaf de opening worden er stripteaseshows van hoog niveau georganiseerd in de bar. Niet alleen alleengaande mannen, maar ook vrouwen en koppels zijn hier van harte welkom.

In de bar vind je veel rood, velvet lounge sofa’s en de Franse boudoir-stijl. Er is duidelijk heel veel aandacht besteed aan de inrichting van de bar, want het ziet er  fantastisch uit. Let er wel even op dat in verband met privacy, u hier alleen met contant geld kunt betalen en dus niet met uw bankkaart of kredietkaart.

Hallo daar!

De rendez-vous kamers in het Fantasy Hotel zijn geopend tussen 9 uur ‘s ochtends en middernacht. Wil u buiten deze uren een kamer reserveren? Neem dan gerust contact op met Scarlet Club. In het rendez-vous hotel zijn diverse soorten kamers te huren. Vanaf een boeking van 2 uur mag u ook gratis in de outdoor jacuzzi relaxen.

  • Velvet Room: een kamer met een erotisch design: een kingsize hemelbed, een strategisch gepositioneerde spiegel en veel rood! Prijzen zijn vanaf € 30 per uur, dus daar hoeft u het zeker niet voor te laten.
  • Mistery Room: deze kamer is iets eenvoudiger ingericht. Trefwoorden zijn elegantie en gezelligheid. Ook deze kamer is te huur vanaf € 30 per uur.
  • Play Room: deze suite is in “50 tinten grijs”-stijl. In deze suite vindt u een metalen bondage bed, een Sint Andreas-kruis en de nodige speeltjes. Vanaf € 50 kunt u zich uitleven op deze speelkamer.
  • Passion Suite: deze suite is compleet in Las Vegas-stijl. Dat wil zeggen: Victoriaanse korsetlampen, een tijgerbehang, RGD LED-verlichting, een spiegel, een zwart verlicht kingsize bed en een danspaal. De uurprijs bedraagt € 50, de prijs voor een hele nacht € 175.
  • Scarlet Suite: deze suite is het kroonjuwel van Scarlet Club. Op deze suite treft u een goud-fluwelen kingsize bed aan, kristallen lusters, een luxe bubbelbad, een wit-marmeren badkamer en de kamasutra “Love Chair”. Indien gewenst, kunt u op het grote tv-scherm de gebruiksaanwijzing van deze love chair afspelen.