Club FKK Zundert

Zundert, gelegen aan de Nederlands-Belgische grens, had in 2014 korte tijd een heuse FKK-club conform het “Duitse model”. Uiteindelijk is deze met veel tamtam aangekondigde saunaclub in Zundert, na amper 2 maanden gesloten.

Voorheen was in het pand aan de Meirseweg 56 de sexboerderij La Reserve gehuisvest. La Reserve was jarenlang een begrip in de regio, maar de klad kwam erin door forse concurrentie van prositutie via internet en het grote aantal bars en sexclubs in de omgeving Zundert. Na de sluiting van La Reserve is het pand aan de Meirseweg 56 executoriaal verkocht.

Dat bij Club FKK Zundert niet alle dames dezelfde prijzen wilden hanteren, leidde al gauw tot ergernis onder de bezoekers. Sommige dames vroegen voor pijpen zonder condoom (PZC) bijvoorbeeld 50 € extra, waardoor een half uur uitkwam op 110 €. Sommige dames hanteerden 60 € voor een kwartier of twintig minuten, waardoor de uurprijs kwam op € 180 of € 240.

De meeste dames die werkzaam waren in Club FKK Zundert waren afkomstig van Club Badda Bing, een vergelijkbare club in Hulten, bij Tilburg en het nabijgelegen Club Privilege. De entreeprijs bij Club FKK Zunder bedroeg 50 € en dat was inclusief eten en drinken. Na amper twee maanden ging Club FKK Zunder op slot. De reden hiervan is vermoedelijk dat er te weinig heren op bezoek kwamen en het moeilijk was om in deze regio dames te vinden die zich aan willen passen aan het “Duitse model”. Ook beschikten de eigenaren vermoedelijk niet over voldoende financiële draagkracht om de club open te houden. Vrij snel na de sluiting werd de inboedel van Club FKK Zundert executoriaal verkocht.

Het grote verschil met de clubs Yin Yang en Six Sens in Limburg is dat bij deze saunaclubs voornamelijk dames werkzaam zijn met de nodige jaren ervaring in Duitsland De dames bij Club FKK Zundert waren afkomstig van Badda Bing en privéhuizen uit de regio.

Na de sluiting van Club FKK Zundert was er sprake van een parenclub in dit pand. Dit is nooit van de grond gekomen. Op het moment van het schrijven van dit artikel staat het pand aan de Meirseweg 56 leeg.