Casa Lucia, Stevoortweg 150, Herk-de-Stad

In het Limburgse Herk-de-Stad is aan de Stevoortweg 150 het privé-huis Casa Lucia te vinden. Je kunt hier uiteraard ook wat drinken, maar de nadruk ligt op de actie op de kamer. Casa Lucia is in Limburg een van de bekendere adressen en dat is niet in de laatste plaats omwille van de aantrekkelijke dames en democratische prijzen!

Casa Lucia is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur ‘s ochtends. Maandag tot en met donderdag sluit Casa Lucia om 23.00 uur, vrijdag en zaterdag een uur later. Zondag is deze bar geopend tussen 12 uur ‘s middags en 9 uur ‘s avonds.

Je vindt bij Casa Lucia tegenwoordig vooral jonge dames, afkomstig uit Oost-Europa en dan met name uit Roemenië. Dames zijn over het algemeen tussen de 21 en 30 jaar. Het verloop is hier doorgaans groot. Dat komt met name door het opportunisme dat veel jonge sekswerksters niet vreemd is.

De prijzen beginnen hier vanaf € 50. Voor dat geld krijg je ‘n kwartiertje plezier op de kamer. Een half uur is met € 70 relatief gezien een stuk goedkoper, terwijl de prijzen voor 45 minuten (€ 100) en een uur (€ 130) goed meevallen. De basisservice is pijpen met condoom en neuken met condoom. De meeste dames bieden extra services aan. Tongzoenen en pijpen zonder condoom is vaak geen probleem. Uiteraard wel tegen een bijbetaling die doorgaans varieert tussen € 10 en € 50 extra.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos hier. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een massage, een trio of kun je als koppel aan de slag met een of meerdere dames!

Dankzij de line-up met mooie dames, waarbij er altijd wel voor ieder wat wils is en de gunstige prijzen, is Casa Lucia een van de populairste privé-huizen in Limburg. Dit ondanks dat er veel concurrentie is in het Limburgse.