Pure Love, Liersesteenweg 114, Grobbendonk

Tussen 2010 en 2014 heette deze bar Pure Heaven, gekend van de limousine met opdruk die geparkeerd stond op de brug over de E313 om bezoekers richting Pure Heaven te lokken. Sinds het faillissement van Pure Heaven, heet deze bar Pure Love en is ook de opzet wat veranderd.

Pure Love is zowel ‘n bar als ‘n privé club. Overdag dient de club vooral als privé club, ‘s avonds is er ambiance en sfeer. Ook worden er regelmatig vrijgezellenfeesten georganiseerd in de Pure Love. Pure Love is elke dag op. Doordeweeks openen de deuren om 14.00 uur, in het weekend om 20.00 uur. Het sluitingsuur is open, dat wil zeggen dat Pure Love open blijft zolang als er volk is. Pure Love is eenvoudig te bereiken. Vanaf de E313 neemt u de afslag 20 Herentals-West en houdt u de richting Nijlen aan. Pure Love is vervolgens aan uw rechterkant.

De prijzen bij Pure Love zijn schappelijk. Een half uur kost € 75 en een uur kost € 125. Aanrader is de kamer met jacuzzi. Deze kost € 25 extra, waardoor de totaalprijs komt op € 150 per uur, maar is zeker de moeite waard.

Wanneer kunt u hier het beste komen? De vraag stellen, is de vraag beantwoorden. Wie in alle rust aan de bar wil praten met ‘n dame en naar de kamer wil, kan het best overdag komen. Wie graag ambiance, stripacts en champagne wil, kan het beste ‘s avonds en/of in het weekend komen. Pure Love kent ‘n goede bezetting van gemiddeld tot 10 dames. Hiermee is het ‘n vrij grote club in deze regio.