Club Lido België – Liersesteenweg 36 – 2280 Grobbendonk

Tot 2010 was de bekende sauna- annex parenclub Queenies gevestigd in het pand aan de Liersesteenweg 36 te Grobbendonk. De eigenaar van Queenies kwam echter in nauwe schoentjes door problemen met het gerecht in verband met zijn saunaclub The Ritz in Mol en een veroordeling tot twaalf jaar cel wegens de moord op zijn vrouw.  Het pand werd daarna overgenomen door Nederlanders die in Rotterdam al een club uitbaatten.

Lido is in het Rotterdamse een bekend ‘huisje van plezier’. In Grobbendonk werd een soortgelijke zaak opgezet. Het concept was ook in Grobbendonk een nachtclub, met stripteaseshows, pornosterren en de mogelijkheid om je met een van de aanwezige dames terug te trekken in een van de kamertjes van de nachtclub Lido. Openingstijden waren van 10 uur ‘s avonds tot 6 uur ‘s ochtends.

Hiermee trok Lido een ander publiek dan de andere zaken langs deze weg tussen Herentals en Lier. Lido was meer gericht op uitgaanstypes die in erotische omgeving uit willen gaan. Met € 25 werd er in tegenstelling tot de meeste andere zaken langs deze baan ook entree gevraagd. De prijzen lagen rond de 200 a 250 euro per uur voor een kamergang met een van de aanwezige dames.

Een heel lang lang leven was Club Lido België niet beschoren. Eind 2015 sloot Lido namelijk de deuren. Het pand werd verkocht aan een projectontwikkelaar. Deze projectontwikkelaar heeft het gebouw waarin Lido en eerder Queenies was gevestigd tegen de vlakte gegooid en gaat er appartementen op plaatsen. Hiermee komt er definitief aan einde aan de huisjes van plezier aan de Liersesteenweg 36 te Grobbendonk, nadat hier bijna 17 jaar een huisje van plezier was gevestigd.