Club Mabuhay, Helzoldstraat 11, Houthalen-Helchteren

Een van de bekendste privé clubs in Limburg is Club Mabuhay aan de Helzoldstraat 11 te Helcheren. Dit is een zijstraat van de Grote Baan die loopt van Eindhoven richting Hasselt. Het ietwat verderop in Hasselt gelegen Malibu Club is van dezelfde eigenaar. Deze (Duitse) eigenaar heeft ook nog een club in het Duitse Wuppertal, Club Sky.

Club Mabuhay staat vooral bekend om de voordelige prijzen. Een kamergang met ‘n dame kost slechts € 50. Voor € 75 mag je zelfs twee keer naar de kamer of met twee dames tegelijk naar de kamer. Dit kan dagelijks tussen 11 uur ‘s ochtends en middernacht. Op zondag gaat Club Mabuhay rond twee uur ‘s middags open.

Club Mabuhay is een drukbezochte en rommelige club. De eerste keer dat je hier komt zullen mensen misschien schrikken van de staat van het pand, het rommelige geheel binnen en het af- en aanrijden van bezoekers van deze privé club. Mabuhay is namelijk niet alleen een van de goedkoopste adresjes in Limburg, je krijgt er ook behoorlijk wat voor je centen. Het half uur op de kamer is inclusief pijpen zonder condoom! Tegen bijbetaling (overeen te komen met de dame) zijn extraatjes mogelijk!

De line-up bestaat gemiddeld uit 5 tot 7 dames. Dit zijn dames van alle leeftijden. De dames zijn doorgaans afkomstig uit Oost-Europa en Latijns-Amerika. Het verloop binnen deze club is groot. Nadeel hiervan is dat die ene leuke dame vaak snel ook weer weg is. Het voordeel hiervan is dat daar altijd wel weer nieuwe toppertjes voor in de plaats komen.

Na binnenkomst krijg je ‘n drankje en worden de dames aan je voorgesteld. Vervolgens kun je je keuze maken en met de dame naar keuze richting de kamer gaan. Dit is dus ‘n zuivere privé club, geen champagnebar! De meeste bezoekers komen vooral voor een half uurtje, maximaal een uurtje plezier. De dames en de club zijn hier ook op ingesteld en ingericht! Door deze gunstige prijsstelling heeft Mabuhay zich ontwikkeld tot een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Chaussée d’Amour.