Champagnebar Le Mirage – Nieuwstraat 115 – Diepenbeek

Deze luxueuze champagnebar ligt langs de weg tussen Genk en Borgloon, ter hoogte van Diepenbeek. Le Mirage is een wat luxere en nieuwe champagnebar die sinds augustus 2015 is geopend. Deze bar is van dezelfde eigenaren als Club Dennenhof in Mol.

Het concept is ook vergelijkbaar met het concept van Club Dennenhof in Mol. In een moderne en luxe bar kun je met een van de aanwezige dames wat drinken – de prijs van ‘n glas champagne is vanaf € 50 en flessen champagne zijn vanaf € 150 – waarna je na een kennismaking onder het genot van een drankje, met de dame naar de kamer kunt om daar te vogelen. Prijzen zijn vanaf € 250 per uur inclusief de kamer en de door de dame te verlenen service, verschilt per dame.

De dames zijn van het wat hogere segment en spreken allemaal goed Nederlands. Le Mirage mikt hierbij op high class publiek, net zoals bijvoorbeeld Club Dennenhof in Mol dat doet.

Le Mirage is pas in 2015 geopend en dat is te zien aan het gebouwd. Dit gebouw ziet er modern en netjes uit. Dit in tegenstelling tot veel andere bars in de directe omgeving. Champagnebar Le Mirage is 7 dagen per week geopend van 4 uur ‘s middags tot 4 uur ‘s nachts. Hoewel het wat aan de prijs is, vinden we dit wel een van de betere bars in de provincie Limburg.

Vanaf Hasselt bereik je Champagnebar Le Mirage het vlotst door de N2 richting Maastricht te nemen en daarna de N76 richting Genk. Bezoekers die vanaf Genk komen, nemen het best de N76 richting Borgloon en bezoekers die komen vanuit Maastricht het beste de N2 richting Hasselt, waarna je de N76 neemt richting Genk. Vanaf de E313 komende, neem je de afslag Diepenbeek en vanaf de E314 de afslag Genk-Oost.