Club Dennenhof, Ginderbuiten 308, Mol

Club Dennenhof is een van de bekendste clubs in de Kempen. Het is ‘n rasechte champagnebar die in elk geval al vanaf 1993 open is. Dennenhof is wel al ‘n aantal keren van eigenaar gewisseld gedurende die tijd. Dennenhof staat vooral bekend om haar mooie dames en exclusieve sfeer.

Prijzen beginnen vanaf € 250 per uur, exclusief champagne. Hiervoor mag u wel een uur (of langer) in exclusieve en luxe kamers stoeien met de mooiste dames uit de Kempen. Voorheen kon u ook uw gang gaan in tuinhuisjes, maar daar heeft de gemeente Mol een stokje voor gestoken. Dennenhof is kieskeurig bij sollicitaties van dames. Dat uit zich in ‘n kleine groep knappe en enthousiaste dames.

Tegenwoordig biedt Club Dennenhof ook escortservice en bachelorparty-mogelijkheden aan. De club is maandag tot en met donderdag open tussen 2 uur ‘s middags en 2 uur ‘s nachts. Vrijdag en zaterdag doet Dennenhof er nog twee uurtjes bij en wordt het 4 uur ‘s nachts voor de deuren op slot gaan.

Dennenhof is gelegen in het gehucht Ginderbuiten. Dit gehucht bevindt zich aan de baan tussen Mol en Lommel. Voorheen werd deze club uitgebaat door de huidige uitbater van 2 Love in Herentals. De club heeft ook nog ‘n tijdje Bishna’s Dennenhof geheten.

Krantenberichten over Dennenhof: