Sekscafé 216 – Steenweg op Ravels 216 – Oosthoven

In het gehucht Oosthoven – onderdeel van de gemeente Oud-Turnhout – is het Sekscafé 216 gevestigd aan de Steenweg op Ravels 216. Dit is de baan tussen Tilburg en Turnhout, meer bepaald tussen Ravels en Turnhout.

Deze club is ‘n kruising tussen een parenclub en café met kamerverhuur. In het weekend ligt de nadruk wat meer op parenclub, doordeweeks is het wat meer ‘n café met kamerverhuur. Doordeweeks worden er ook weleens gangbangs georganiseerd. Het best informeer je van tevoren of het open is en zo ja, wat er te doen is.

Doordeweeks kun je gratis naar binnen en betaal je € 40 aan de dames die aanwezig zijn in het café. Deze dames werken op zelfstandige basis en zijn niet in dienst van het café. Als er een gangbang is, dan is de entree € 75. Voor dit geld mag je onbeperkt vogelen met de aanwezige dames. Meestal zijn dit 2 tot maximaal 3 dames tussen de 20 à 25 jaar. Afkomst is meestal Belgisch of Afrikaans.

In het weekend betaal je als alleengaande man € 40 entree. Koppels (man-vrouw) betalen € 20 en alleengaande dames mogen gratis naar binnen. Eenmaal binnen is drank inbegrepen. Je kunt voor € 25 vogelen met dames die aanwezig zijn in het café en ‘n centje bij willen verdienen. Je kunt met ‘n dame naar een van de kamers gaan, maar er mag ook in de bar gevogeld worden.

Sekscafé 216 is sinds 2014 in dit pand gevestigd. Dit café wordt uitgebaat door Swing Valley, voorheen uitbater van een gelijksoortig café op de grens bij Strijbeek. Dit café was gevestigd in een voormalig douanehuisje en heette heel toepasselijk “De Grens”. Het is met name in het weekend erg druk in dit Sekscafé 216. Het publiek is vooral afkomstig uit Nederland.