Club Privilege, Meirseweg 25, Zundert

De gemeente Zundert was vroeger een oase voor bordeelsluipers. Tegenwoordig zijn er nog ‘n tweetal bordelen over: Club Diana en Club Privilege. Beide bordelen in het hogere segment. Beide ook bordelen die van binnen exclusiviteit uitstraling en er werkelijk prachtig uitzien. Dat laatste geldt ook voor de dames die in deze clubs werkzaam zijn.

De dames in Club Privilege zijn wat jonger dan in Club Diana en ook wat internationaler. Je vindt hier dames tussen de 20 en 30 jaar, afkomstig uit Nederland, België en Oost-Europa. De entree is € 15 en deze entree geeft je tevens recht op drie consumpties. Het geeft je ook de gelegenheid om rustig eens rond te kijken. Het staat je vrij om direct met de dame naar keuze naar de kamer te gaan of om nog even aan de bar te zitten met de dame om bijvoorbeeld een drankje te drinken. Het aanbieden van ‘n drankje aan een dame is niet verplicht en geen ‘must’ voor een kamergang. Je kunt prima met ‘n dame naar boven zonder dat je haar een drankje aanbiedt. De drankjes die de dames drinken kosten € 40 per stuk.

Een half uur naar de kamer kost je € 100 en ‘n uur kost € 200. Drie kwartier naar de kamer kan ook en dit kost niet geheel verrassend € 150. Je kunt ook kiezen voor de suite, deze kost € 250 per uur. Voor dat geld kun je ook ‘n uur naar de kamer en jacuzzi of sauna met de dame naar keuze. Club Privilege heeft ook ‘n oplossing gevonden voor de vele alcoholcontroles die tegenwoordig worden gehouden. Je kunt hier namelijk overnachten.

Club Privilege is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 2 uur ‘s middags tot 5 uur ‘s ochtends. Club Privilege mag dan niet zo bekend zijn als Club Diana, in Zundert en omgeving is Club Privilege een begrip. De club heeft overigens niets te maken met de gelijknamige club die tot een aantal jaren terug in Herentals was gevestigd.