Sauna Diana Club Diana Fransbaantje 2B Zundert

Club Diana is mede omdat dit bordeel in het verleden wielrenploegen heeft gesponsord, een van de bekendste bordelen in Nederland. Ook de oude rennersbus staat nog in ‘n weiland langs de snelweg geparkeerd. In met name België zijn op diverse plaatsen reclameborden van Club Diana te vinden.

Sauna Diana

Sauna Diana is eenvoudig te bereiken via de E19, de snelweg die loopt tussen Breda en Antwerpen. Vanuit de richting Antwerpen neemt u de laatste afslag voor de grens, vanuit de richting Breda neemt u de eerste afslag na de grens. Dit is de afslag Meer/Zundert. Na deze afslag volgt u de borden Zundert, waarna na ongeveer drie kilometer u linksaf moet slaan richting het Fransbaantje. Dit staat keurig aangegeven met ‘n wegwijzerbord.

Sauna Diana is werkelijk een prachtig bordeel. Sauna Diana mag zich met recht ‘n luxe bordeel noemen. De bar oogt trendy en loungy. De gemiddelde lounge bar zou jaloers zijn op deze bar van Sauna Diana. Buiten is er ‘n park, met vijver en zelfs met ‘n wit bountystrand met palmbomen. Binnen zijn er romantische zithoeken, maar is er bijvoorbeeld ook ‘n luxe zwembad dat niet zou mistaan in Duinrell.

Voor zo’n luxe bordeel vallen de prijzen goed mee. De entree kost € 15 en is inclusief uw eerste consumptie. Een half uur naar een van de luxe kamers – alle kamers hebben een jacuzzi – kost € 100, waarna u voor € 90 per half uur kunt verlengen. Het uurtarief komt hiermee op € 190. Dit is goedkoper dan in de meeste bars in België die aanmerkelijk minder luxe kennen. Het serviceniveau ligt hier ook boven gemiddeld.

Club Diana

De dames in Sauna Diana lopen in de bar rond. Het is dus niet zo dat ze een voor een u een handje komen geven, maar u zult in de bar uw slag moeten slaan. Indien u dit wenst kunnen de dames zich natuurlijk wel één voor één aan u voor komen stellen. De dames bij Sauna Diana zien er goed uit, zijn doorgaans tussen de 21 en 35 jaar oud en spreken allemaal goed Nederlands. Sauna Diana hanteert een streng toelatingsbeleid. Dames die geen Nederlands spreken, komen er niet in.

In 2015 is de formule van Sauna Diana ingrijpend veranderd. De club heet tegenwoordig Club Diana in plaats van Sauna Diana. Ook is het champagnebar idee wat losgelaten. Zaterdag en zondag is Club Diana tegenwoordig esloten en doordeweeks duurt de pret van 12.00 uur tot 00.00 uur. Donderdag en vrijdag sluit de club om 01.00. Vroeger ging het bij Sauna Diana vaak door tot de volgende ochtend. Ook zijn de prijzen wat naar beneden aangepast. Vermoedelijk heeft de opkomst van internet en saunaclubs in Duitsland het management hiertoe genoopt.

Artikelen over Sauna Diana: