Chaplin Club – Antoon der Kinderenlaan 2 – 5212 AA ‘s-Hertogenbosch

Chaplin Club is een begrip in ‘s-Hertogenbosch. Deze club is al tientallen jaren open en elke Bosschenaar kan je de weg wijzen naar de Chaplin Club. Overdag is de Chaplin Club een privé club, ‘s avonds een bar c.q. club en de Chaplin Club biedt ook escort services aan.

Dat houdt in dat tot 7 uur ‘s avonds de Chaplin Club een privé-huis is. Je belt aan, je komt binnen, de dames stellen zich voor en je kunt naar boven gaan om daar te vogelen met de dame naar keuze.  Na 7 uur is de Chaplin Club een bar c.q. club. De dames lopen dan rond in de bar, net zoals de bezoekende klanten. Je kunt aan de bar een drankje drinken, in een zetel met een van de dames een drankje doen of kijken naar de striptease- en dansshows die gedurende de gehele avond worden gegeven.

Drank wordt verkocht tegen redelijke prijzen. Een biertje kost € 5 en ‘n mixdrankje kost € 10. Tot 19:00 uur betaal je € 80 per half uur, € 110 per 45 minuten en € 130 per 60 minuten. ‘s Avonds betaal je € 130 voor een half uur en € 190 voor een uur. Dit bedrag is inclusief de service van de dame en inclusief de huur van de kamer. Alle dames in de Chaplin Club werken zelfstandig. De Chaplin Club verhuurt de kamers aan de dames. Eventuele meerprijzen voor aanvullende service door de dames, zul je dus zelf moeten bespreken met de dame in kwestie.

Tip: ga tussen 4 uur ‘s middags en 6 uur ‘s avonds. Het is dan happy hour bij de Chaplin Club wat betekent dat je kunt vogelen voor € 99 voor één uur !

De Chaplin Club is eenvoudig te bereiken. Vanaf het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch neem je de Koningsweg en Diezeburg richting de A59 (dit staat aangegeven) over de Dieze zie je vervolgens de Chaplin Club aan je rechterkant. De club ligt in een woonwijk. Let op: het is in deze woonwijk wel betaald parkeren voor niet-vergunninghouders.