Postillion Bar – Rijksweg 13 – Linne

De Postillion Bar is niet alleen een van de meest exclusieve bars in Nederland, het is ook een van de oudste bars in Nederland. Dit huisje van plezier is gevestigd aan de Rijksweg in Linne. Dit is de weg die parallel loopt aan de A73 en vlot bereikbaar is via diezelfde A73 en dan afslag 21 Linne.

De Postillion Bar is exclusief. Niet iedereen komt zomaar binnen. Er is ‘n beveiligde ingang en je moet eerst aanbellen, waarna het management kijkt of de deur open gaat. Op deze manier probeert men overlastgevende klanten buiten de deur te houden. De dames die in de Postillion Bar werken, zitten aan de bar. Aan diezelfde bar kun je kennismaken met deze dames en een praatje maken in een luxe omgeving.

Als het bevalt, kun je met de dame van je keuze naar een van de kamers. Er zijn negen kamers in de Postillion Bar. Deze kamers zijn ruim, luxe en beschikken alle over een bubbelbad, toilet en toiletartikelen. De werkwijze in Postillion Bar is dat je de kamer huurt en met de dame zelf een prijs afspreekt. Dit komt dus bovenop de kamerprijs en gaat buiten Postillion Bar om. De kamerprijs bedraagt tot 10 uur ‘s avonds € 125 of € 140 (met jacuzzi) per uur. Je kunt voor € 75 de kamer ook een half uur huren. Na 10 uur ‘s avonds bedraagt de prijs € 180 per uur.

Je kunt ook tegenover de Postillion Bar terecht in de Party Farm van de Postillion Bar. Dit is ‘n luxe privé boerderij waar je kunt feesten met de dames naar je keuze. De kamers zijn wat duurder, maar je hebt dan wel optimale privacy en een zwembad tot je beschikking.

De dames vragen zo’n 100 euro per uur, maar dit verschilt uiteraard per dame. De dames zijn gemiddeld zo’n 25 jaar oud en zien eruit als fotomodellen. De dames zijn met name afkomstig uit het Oostblok, waarbij je moet denken aan landen als Litouwen, Polen, Hongarije en Roemenië.

Drank is volop verkrijgbaar in alle soorten en maten. Er zijn flessen champagne van € 100, maar ook flessen exclusieve champagne die tot € 1.200 per fles kosten. De Postillion Bar heeft ‘n grote groep vaste klanten die willen betalen voor exclusief feesten met topmodellen.