The New Cave – Lierseweg 313 – 2200 Herentals

De weg tussen Herentals en Lier is gekend vanwege het grote aantal bars en café’s met rendez-vous mogelijkheid dat is gelegen naast deze baan. De laatste jaren is het aanbod helaas flink uitgedund, maar toch zijn er nog behoorlijk wat bars en café’s open.

Een van de oudere en exclusievere bars langs de Lierseweg is ongetwijfeld The New Cave. The New Cave is in eigendom van dezelfde eigenaar als Bar Siesta in Geel en Caesar Club in Turnhout. The New Cave is vooral gekend onder het publiek dat graag de nodige euro’s uitgeeft voor een avondje plezier.

In The New Cave zijn ongeveer 5 tot 6 dames werkzaam. Parkeren kan discreet achter het pand. Bij binnenkomst worden mannen ontvangen met een hapje en een drankje. Vervolgens kan men aan de bar kennis maken met de dames en een drankje met hen drinken. De meeste mannen hier nemen er de tijd voor en zien een bezoek aan The New Cave vooral als avondvullend. Voor een ‘vluggertje’ is dit niet de juiste bar.

Prijzen zijn vanaf € 250 voor ‘n uur. De te verlenen service is zelf te bespreken met de dame naar keuze. The New Cave is doorgaans geopend van woensdag tot en met zondag. Meestal gaat deze bar aan het begin van de avond open en doet de laatste het licht uit.

The New Cave diende als decor in de VTM-serie Matroesjka’s. The New Cave ging daar door voor de bar van Jos in Limburg. Hieronder kun je het fragment bekijken. De bar die je aan het begin van het filmpje ziet, is The New Cave in Herentals.