2 Love, Lierseweg 321, 2200 Herentals

Het pand aan de Lierseweg 321 kende tot de opening van 2 Love in 2001, een bonte en roerige historie. Next Wish, Noord West, North West en Las Vegas sloten de deuren. 2 Love bleek wel een schot in de roos. 2 Love is ‘n café met kamerverhuur, een zogenaamd rendez-vouscafé. Het grote voordeel hiervan is dat u aan normale prijzen (een pint kost € 2 en een flesje cava € 15 )  een drankje kunt drinken en vrijblijvend op uw gemak rond kunt kijken.

2 Love is gelegen aan de baan tussen Herentals en Grobbendonk (richting Lier), waar ook onder andere ‘t Rozenhofkede Rio en Cocktailbar Virginia gelegen zijn. 2 Love is op doordeweekse dagen vanaf 18.00 uur geopend en blijft open zolang er volk is. De ene dag kan de 2 Love dus om 00.00 al sluiten, de andere dag gaat het feest tot veel later door. In het weekend gaat de 2 Love om 20.00 uur open. Zondag is de 2 Love gesloten.

Door de felle concurrentie van onder andere ‘t Rozenhofke, kent 2 Love perioden van pieken en dalen. 2 Love zit er van binnen uit als ‘n champagnebar, maar het is zeker geen champagnebar. Er wordt champagne gedronken (cava), maar dit is absoluut niet verplicht. U kunt hier rustig uw pintje a € 2 per pint drinken. De 2 Love is een vrij ruim café met een lange bar, een rookhok, een aantal zithoeken, een tweetal speelautomaten waarop u dice games kunt spelen, een rustige zithoek, een discrete en  een grote parkeerplaats.

De dames in 2 Love werken als zelfstandige en bieden rendez vous mogelijkheid. U kunt hiervoor een kamer huren in 2 Love. Een kamer is te huur voor € 30. Er zijn eenvoudige kamers, maar ook luxe kamers inclusief jacuzzi.

De tarieven die de dames aanrekenen variëren van € 50 per uur tot ongeveer € 150 per uur. Dit is afhankelijk van de dame zelf. U vindt hier dames in alle leeftijdsklassen en van over de hele wereld. Van jonge dames tot ervaren dames en van Vlaamse dames tot Afrikaanse dames en van Aziatische dames tot Oost-Europese dames.

2 Love is ‘n stuk internationaler dan bijvoorbeeld de Rio. Veel dames die overdag in de Rio werkzaam zijn, schuiven ‘s avonds aan in de 2 Love. 2 Love heeft in de directe omgeving vooral concurrentie van ‘t Rozenhofke. In het weekend is er veel ambiance in de 2 Love en in de zomer doordeweeks ook.

De huidige uitbater van 2 Love heeft voorheen Club Dennenhof in Mol uitgebaat.

Artikelen waarin 2 Love ter sprake komt: