Touch me Tender – Brugstraat 13 – Den Bosch

Na de Chaplin Club is Touch me Tender het bekendste bordeel in Den Bosch. De naam Touch me Tender zal geen belletje doen rinkelen bij de meeste Bosschenaren, het adres Brugstraat 13 is wel alom bekend in de stad. Touch Me Tender staat vooral bekend om de goede prijs/kwaliteit-verhouding. Touch me Tender is sinds 2001 geopend.

Touch Me Tender is ‘n privé club. Dat houdt in dat na binnenkomst de dames aan je worden voorgesteld, je een gratis (niet-alcoholisch) drankje krijgt en je vervolgens met de dame van je keuze naar de kamer gaat om daar leuke spelletjes te spelen. Prijzen zijn vanaf € 50 (voor 15 minuten), waarbij één uur € 130 kost. Extraatjes bovenop de basisservice zijn in overleg met de dame. Pijpen zonder condoom kost bijvoorbeeld € 20 extra en niet elke dame doet dit. Het best vraag je dit voor je met een bepaalde dame naar de kamer gaat.

Er werken ongeveer 10 a 12 verschillende dames bij Touch me Tender aan de Brugstraat 13 in Den Bosch. Meestal als je hier komt zijn er 3 tot 6 dames beschikbaar. Deze komen zich een voor een aan je voorstellen. Dames zijn over het algemeen dames die al langere tijd in Nederland verblijven of in Nederland zijn geboren. Ze spreken stuk voor stuk goed Nederlands.

Dankzij deze vriendelijke prijsstelling is Touch Me Tender een van de goedkoopste plekken voor seks in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Het laat zich het best vergelijken met bijvoorbeeld de Men’s Club in Tilburg.

De club ligt in het centrum van Den Bosch op korte afstand van het Centraal Station. Vanaf het Centraal Station houd je de richting A59 aan, waarna je voor de brug aan de rechterkant de Brugstraat 13 ziet liggen. Het is ‘n rijtjeshuis en behalve een neonlicht valt het niet heel erg op als bordeel. Parkeren in de directe omgeving is een uitdaging en soms zelfs lastige opgave.

Touch Me Tender is dagelijks geopend tussen 11:00 uur en 23:00 uur. Op zondag gaat dit Bossche bordeel 2 uurtjes later open. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Touch Me Tender op het telefoonnummer 073-6219032.