Mens Club Spoorlaan 20 Tilburg

Men’s Club is al jaren een begrip in Tilburg. Het is een van de weinig en voor zo ver wij weten, zelfs het enige overgebleven legale bordeel in de gemeente Tilburg. Niet dat prostitutie in Tilburg op z’n gat ligt. Prostitutie tiert er zelfs welig, maar vooral in illegale bordelen gevestigd in huizen in woonwijken in de stad.

Spoorlaan 20 is gelegen langs het spoor. Men’s Club is het eenvoudigst te bereiken door via de A59, A65 of N259 de Ringbaan Oost te nemen en dan voor het spoor linksaf te gaan. Vrijwel direct aan uw linkerkant, vindt u dan Men’s Club. U kunt ook achterom naar binnen. Dat biedt meer discretie dan langs ‘n drukke, doorgaande weg aan de voordeur te wachten tot de deur open gaat.

Men’s Club is maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 uur tot 22.30 uur en zaterdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Op zondag is Men’s Club gesloten. De beste dagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op zaterdag is de bezetting vaak wat beperkter en belt u best van tevoren. Men’s Club heeft namelijk veel vaste klanten. Een teken dat het hier prima toeven is.

Hoe gaat het in z’n werk in de Men’s Club in Tilburg?

Men’s Club is ‘n echte rechttoe, rechtaan privé club. Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door de eigenaar of een gastvrouw. Zij leggen u graag uit hoe het in z’n werk gaat in deze Tilburgse privé club en schenken u graag ‘n drankje in.

Vervolgens worden de dames vrijblijvend aan u voorgesteld. Men’s Club heeft klein, trouw groepje van 6 a 7 dames. Deze dames werken hier vaak al jaren. Ook weer een teken dat het goed toevoegen is in Men’s Club. De dames zijn over het algemeen afkomstig uit Nederland en Oost-Europa (Polen en Tsjechië). De dames spreken allemaal goed Nederlands en zijn vriendelijk. Op de website staat ‘n rooster welke dame op welke dag aanwezig is en u kunt ook altijd bellen naar Men’s Club om te informeren.

Na het voorstelrondje, komt de eigenaar of de gastvrouw terug en vraagt hij op welke dame uw keuze is gevallen. Indien er geen dame naar uw smaak bij zit, dan maakt men daar overigens totaal geen problemen over. Het voorstellen is volledig vrijblijvend. Vervolgens kunt u ook aangeven hoe lang u met deze dame naar de kamer wil. U kunt al naar de kamer vanaf € 55 (voor 15 minuten). Verder kunt u kiezen voor een half uur (€ 75), drie kwartier (€ 100) of een uur (€ 130). Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf op de kamer bij te boeken. De kamers zijn fris, schoon en netjes ingericht.

Meer informatie vindt u op de website van Men’s Club.