Cocktailbar Virginia – Herentalsesteenweg 114 – Grobbendonk

Sauna VirginiaSauna Virginia is een van de meest exclusieve bars in de Antwerpse Kempen en een van de weinige champagnebars die de opkomst van internet en de economische crisis heeft weten te overleven. Dagelijks is Sauna Virginia open tussen 4 uur ‘s middags en 2 uur ‘s nachts. In het weekend is Cocktailbar Virginia zelfs ‘n uur langer geopend. Als het gezellig is en het sluitingsuur is aangebroken, is men overigens niet te beroerd om gewoon nog even door te gaan!

Voorheen heette deze bar High Class en daarvoor Villa Rustiek. Het is ‘n gekende club met een trouwe, vaste klantenkring. In Cocktailbar Virginia zijn dagelijks 5 a 6 dames werkzaam. Over het algemeen Vlaamse dames van ‘n jaar of 30. Sinds kort ook mooie en jonge Oost Europese dames. De prijs is € 250 per uur.

Het is ‘n mooi, nette en vooral exclusieve club. Buiten worden voorbijgangers begroet door ‘n opvallend bord met daarop Cocktail Bar Virginia en de aankleding van het pand is echt nog zo als voorheen gewoon was met ‘n felle groene neon die meeloopt over de contouren van de villa. Binnen is er ‘n toepasselijk rood licht. De aankleding van de bar is verrassend trendy. Er is ‘n mooie bar, er zijn romantische zithoeken en er is ‘n danspaal.

Verder is er ‘n sauna, meerdere jacuzzi’s en zelfs ‘n zwembad. De kamers zijn keurig ingericht en zijn gerust thema kamers te noemen. Zo is er onder andere ‘n Japanse kamer, een New York kamer en ‘n tropische kamer. Foto’s zijn te bekijken op de website van Sauna Virginia.

Deze bar verhuurt tegenwoordig ook kamers aan koppels die graag eens ‘n luxe kamer willen huren. Een aanrader, want deze kamers zijn zeker netter en mooier ingericht dan de kamers in de meeste rendez-voushotels.