Racha Thai – Rozenberg 9 – Mol

Racha Thai is gelegen in het centrum van Mol. Officieel is dit ‘n massagesalon, echter iedereen die hier weleens binnen is geweest, weet dat er veel meer mogelijk is! Logischerwijze zijn de diensten op de website beperkt tot een traditionele Thaise massage, een olie relax massage, een body to body massage, een tantra massage en een prostaat massage. Massages met ‘n (handmatig) happy end behoren tot de mogelijkheden.

Racha Thai is gelegen aan de Rozenberg 9, in het centrum van Mol. Parkeergelegenheid is voldoende voor handen in de buurt van Racha Thai. Aanbellen doe je aan de zijkant, waarna je binnen wordt gelaten. Onder het genot van een drankje worden de aanwezige en vrije dames aan je voorgesteld. Deze dames zijn doorgaans allemaal Thais en wat ouder. Zo af en toe werken er ook wel jongere dames in deze Thaise massagesalon in Mol.

Behalve het handmatige happy end zijn er ook nog andere mogelijkheden, namelijk een oraal happy end en vogelen.  Je betaalt hiervoor een opslag van € 50 aan de dame zelf. Deze prijzen zijn overigens onderhandelbaar.

De prijzen zijn als volgt:

  • de traditionele Thaise massage en de olie relax massage kosten € 30 voor een half uur en € 60 voor een heel uur.
  • een erotische massage inclusief handmatig happy end kost € 50 voor een half uur en € 80 voor een heel uur.

Hierop zijn diverse varianten mogelijk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om door twee dames tegelijk gemasseerd te worden. Dat kost € 100 voor een half uur en € 150 voor een heel uur. Ook kun je je vrouw, vriendin of minnares meenemen en als koppel gemasseerd worden door twee dames. Ook dit kost € 100 voor een half uur of € 150 voor een heel uur.

Doordat er in de directe omgeving van Mol weinig andere mogelijkheden zijn, komen veel klanten hier om te vogelen. Wie echt voor ‘n Thaise massage wil gaan en niet om te vogelen, kiest beter voor een massagesalon waar de nadruk wat meer ligt op masseren.