Caesar’s Club, Steenweg op Oosthoven 264, 2300 Turnhout

Caesar’s Club is gelegen aan de Steenweg op Oosthoven 264 in Turnhout. Het ligt direct aan de ring, net buiten de kom van Turnhout. Caesars Club is ‘n champagnebar, eigendom van Clapa. Clapa is een van de toonaangevende baruitbaters in de Kempen. Het aantal bars uitgebaat door Clapa, tegenwoordig Pacla, is tegenwoordig wel gereduceerd tot 3: Bar Siesta in Geel, The New Cave in Herentals en deze Caesars Club.

Caesars is ‘n exclusieve privé club met ‘n trouw en vast klantenbestand. De bar is gevestigd in ‘n gewoon rijtjeshuis, wat doet vermoeden dat de bar waar u kunt drinken en zitten zo groot is als uw woonkamer en er boven 3 tot maximaal 4 kamers zijn.

Caesars Club is van woensdag tot en met zondag geopend. De club opent rond etenstijd en sluit als de laatste gasten de deur dicht trekken. Caesars Club staat bekend om haar ambiance. Dit zorgt ervoor dat de club geregeld tot ‘n uur of 8 a 9 ‘s ochtends is geopend.

De bar is herkenbaar aan het Romeinse uiterlijk van de voorgevel met daarop groot geschreven Caesar’s Club. De ingang is evenwel achterom, evenals de parkeerplaats. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt tot 4 a 5. Verderop zijn evenwel voldoende parkeerplaatsen.