Champagne et Fraises – Luikersteenweg 329 – Brustem-Sint-Truiden

Sinds 8 mei 2014 zit de bar Champagne et Fraises aan de Luikersteenweg 329 in Brustem, een deelgemeente van de stad Sint-Truiden. De Luikersteenweg staat bekend als de Chaussée d’Amour, de steenweg die Sint-Truiden verbindt met Luik en waar langs de weg vele bars met vitrines te vinden zijn. Voorheen heette deze bar Velo Neymo.

De bar Champagne et Fraises bestaat uit ‘n tweetal vitrines, een bar met barstoelen en ‘n zitbank en uiteraard een tweetal slaapkamers waar gevogeld kan worden met de diensters van Champagne et Fraises. Je kunt hier ‘n glas champagne of sterke drank drinken, maar dit is zeker niet verplicht en ook niet gangbaar. De bar staat er meer voor de sier.

De prijzen variëren van € 50 voor ‘n snelle wip van 10 minuten tot € 450 voor twee uur in de jacuzzi zitten met drank erbij. En natuurlijk alles daar tussenin, zoals bijvoorbeeld € 250 voor een vol uur. De tarieven bij Champagne et Fraises zijn dus alleszins redelijk en prima vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Schipperskwartier. De dames die werken in Champagne et Fraises zijn over het algemeen jong (tot maximaal 25 jaar) en afkomstig uit Oost-Europa.

Parkeren kan discreet aan de achterkant of bijvoorbeeld aan de overkant bij Brasserie Classique, dat beschikt over een ruimte parkeerplaats. Vervolgens bel je aan de zijkant aan, waarna de dame van je keuze de deur voor je opent en je binnen gelaten wordt.

De bar ernaast is Papillon. Hoewel dit gebouw ‘n ander huisnummer heeft, horen deze twee bars wel bij elkaar en zijn ze vermoedelijk ook op elkaar aangesloten.