All In – Haachtsesteenweg 41 – Diegem

Aan de Haachtsesteen weg – dat is de oude weg tussen Aarschot en Brussel, net binnen de Brusselse ring – ligt op nummer 41 op het grondgebied van Diegem het privé huis All In. Het is ‘n privé-huis pur sang en heeft ‘n grote, vaste klantenkring. Niet in de laatste plaats vanwege de gunstige prijzen die worden gehanteerd bij All-In Diegem.

Bij All In kost een half uurtje € 50 en voor een uur wordt € 100 aangerekend. Er zijn ook kamers met een jacuzzi, deze kosten zo’n € 150 per uur. In België is All In daarmee een van de goedkoopste adresjes, zeker in de omgeving van Brussel. Van buiten is All In niet direct herkenbaar als privé club. Het is ‘n villa gelegen langs de drukke steenweg tussen Aarschot en Brussel. Vanaf de weg kun je de oprit op rijden en buiten het zicht van de steenweg je auto privaat en discreet parkeren.

Eenmaal binnen staan de beschikbare dames al op je te wachten. De service verschilt per dame, maar omvat over het algemeen tongzoenen, pijpen zonder condoom en neuken met condoom. Uit de beschikbare dame kies je de dame van je keuze en daarmee ga je dan naar boven naar één van de beschikbare kamertjes.

Meestal zijn er ongeveer 4 a 5 dames werkzaam bij dit privé huis. Omdat All I

n te Diegem een nogal drukbezochte club is, komt het geregeld voor dat dames wel aanwezig zijn, maar niet vrij. In dat geval kun je even wachten of plezier gaan maken met een van de andere dames. Dames zijn meestal tussen de 25 en 35 jaar oud en afkomstig uit Latijns-Amerika, Zuid-Europa en Afrika.

All In Diegem is doordeweeks geopend tussen 10 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds. Op zaterdag is All In geopend tussen 11 uur en 6 uur ‘s avonds en op zondag is All In Diegem gesloten!