Club Jasmine Leuvensesteenweg 169 Diest

Net buiten Diest is Club Jasmine, ook wel gekend als Jasmine Massage, gelegen. Deze club ligt aan de Leuvensesteenweg. Vanaf de ring van Diest ligt Jasmine Massage aan de linkerkant als u richting Leuven rijdt. Jasmine Massage ligt dus net voor de bekende Staatsbaan te Bekkevoort met vele huisjes van plezier.

Jasmine Club is hier sinds 2003 gevestigd. Wel is de club een aantal keren van naam veranderd. Club Jasmine hanteert democratische prijzen voor zowel de drank als het vogelen op de kamers. De club is van 10:00 uur ‘s ochtends geopend tot ongeveer middernacht.

Club Jasmine: hoe gaat het er aan toe?

Hoewel Club Jasmine soms wordt aangeprezen als een massagesalon, is het een club. Jasmine is een kruisbestuiving tussen de bekende meedrinkzaken en een privé club.

U dient door de smalle doorgang te lopen. Direct links is dan de ingang. U dient hier aan te bellen, waarna de gastvrouw u binnenlaat in de club. Eenmaal binnen zijn er een tweetal opties. U kunt aan de bar gaan zitten of u kunt direct een dame uitkiezen. In dat laatste geval, kunt u achter in de zaak in een canapé plaatsnemen. De gastvrouw haalt dan de beschikbare dames aan. Indien een dame al aan de bar zit, is deze dame bezet. U kunt er namelijk ook voor kiezen om aan de bar wat te drinken met een dame.

Op het moment dat u er voor kiest om met een van de aanwezige dames naar de kamer te gaan, geeft u aan de gastvrouw aan hoe lang u naar de kamer wilt. Prijzen zijn vanaf € 50 voor een kwartier. Een half uur kost € 80 en voor een uur betaalt u € 150. De service van de dames is goed te noemen. Extra services zijn telkens te bespreken met de dames.

De afgesproken tijden worden keurig nagekomen. Een kookwekker waakt hierover ?

Club Jasmine: aanwezige dames en faciliteiten

Er werken een handvol dames bij Club Jasmine. De harde kern is, net zoals de gastvrouw, afkomstig uit Latijns-Amerika. Er werken ook Noord-Afrikaanse en Oost-Europese dames in deze club. De dames zijn van alle leeftijden, zowel jonge twintigers als dames van 30 plus. De dames zijn over het algemeen vriendelijk.

Club Jasmine beschikt over een ruimte privé-parking. Hier kunt u uw auto discreet parkeren. Vanaf de Leuvensesteenweg zijn auto’s op de parking van Club Jasmine niet zichtbaar. Overigens is de Leuvensesteenweg na de sluitingsuren van de daar gevestigde handelszaken niet zo heel erg druk. Er is dan ook in de directe omgeving parkeergelegenheid als u om wat voor reden dan ook niet op de private parking wilt parkeren. Let op: de doorgang naar de parking is nogal smal. Met een groot model SUV zult u een andere parkeergelegenheid moeten zoeken.