Huize 49 – Symon Pelgromstraat 49 – Den Bosch

Huize 49 is ‘n typisch Bosch bordeel, zoals er vroeger wel meer waren. Het is gevestigd aan de Symon Pelgromstraat 49  in de Bossche wijk De Vliert. Vanaf de Aartshertogenlaan neem je de Orthenseweg. Vervolgens rijd je voor de Zandzuigerstraat rechts de woonwijk in waarna Huize 49 op de hoek van de tweede straat ligt. Zoals ook de andere twee overgebleven legale bordelen in Den Bosch, heeft ook Huize 49 het zwaar in de concurrentie tegen prostitutie via internet en de vele niet-officiële bordelen die in Den Bosch te vinden zijn.

Het aanbod van dames in Huize 49 is vrij beperkt. Meestal zijn er 2 tot 4 dames aanwezig. Het verloop is nogal groot te noemen bij Huize 49 net zoals dat de prijsstelling voortdurend wordt aangepast.

Op dit moment is Huize 49 alleen op doordeweekse dagen geopend. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds, terwijl op woensdag Huize 49 om 5 uur ‘s middags al de deuren sluit.

De tarieven zijn als volgt:

  • een half uur kost € 60
  • 45 minuten kost € 90
  • een uur kost € 120
  • een uur inclusief schuimbad kost € 140

In bad gaan is goedkoper tussen 5 uur ‘s middags en 8 uur ‘s avonds. Dan kost ‘n uur inclusief schuimbad slechts € 100. Als je de gelegenheid hebt, ga je hier dus het beste ‘s avonds. € 100 voor een uur is namelijk een hele nette prijs in een legaal bordeel.

Extraatjes zijn mogelijk. Tongzoenen kost bijvoorbeeld € 25 extra, anaal kost € 50 extra, een lesbisch trio kost € 100 extra en SM kost € 50 extra. Voor andere extra verrichtingen kun je het best vooraf overleg hebben met de dame van je keuze of met de gastvrouw.

Meer informatie vind je op de website van Huize 49.